Mednarodne organizacije

Illuminati prek mednarodnih bankirjev, skupaj z že omenjenimi elitnimi družbami in imperiji, ki so jih le-te zgradile, držijo svet v svojih rokah. So v procesu širjenja lastništva na planetu. Njihovo glavno sredstvo kontrole so državni dolgovi. Potem so tu še mednarodne sile policije, ki držijo na vrvici neodvisne države, kot sta npr. Libija in Iran – čete ZN. Ker je Libija neodvisna od mednarodne kontrole, ostaja izziv za Nov svetovni red. Muammar al-Gaddafi je bil v medijih predstavljen kot terorist, s čimer se opravičuje agresija proti Libiji. Ponovno pranje možganov.

GEORGE BUSH starejši je bil eden najboljših sodelavcev, ki so ga Illuminati kdajkoli imeli in zaradi njegovih močnih vezi z nelegalno trgovino z mamili bo moral sodelovati do zadnjega diha (protokol 8). Bush je bil nekdanji šef CIA in CFR, je član Lobanj in kosti, Trilateralne komisije in Odbora tristotih.

Njegov nasprotnik na predsedniških volitvah leta 1992, BILL CLINTON, je član CFR, Bilderbergerjev in doživljenjski član prostozidarskega reda De Molaya. Od zgodnjih osemdesetih je Clinton prav tako član Trilateralne komisije. Njegovi najbližji sodelavci z najboljšimi možnostmi za vodilne položaje so prav tako izšli iz Trilateralne komisije: njegov najpomembnejši svetovalec za gospodarstvo Felix Rohatyn iz newyorške bančne hiše Lazard Brothers, Paul Volcker, pod Carterjem na čelu sveta Banke zveznih rezerv, Robert Hormats iz newyorške banke Goldman Sachs, svetovalka za trgovino Paula Stern in svetovalec za zunanjo politiko, Warren Christopher. V najožji krog so prav tako vključene vodilne osebnosti CFR in Brooking Institute. Bankirji Peter Peterson, Robert Rubin in Roger Altman so bili najpomembnejši med njimi.

To pomeni, da sta bila oba nasprotnika sodelavca Illuminatov in prebivalci ZDA so izbirali med njima. To nas močno spominja na volitve Socialistične unije v vzhodni Nemčiji.

Enako je bilo v Nemčiji. Willy Brandt je bil član Odbora tristotih in Bilderbergerjev. Helmut Schmidt in Helmut Kohl sta oba bila člana Bilderbergerjev. Björn Engholm je prav tako povezan z Bilderbergerji in DGAP in če ne bi bil odstopil, bi bil Kohlov nasprotnik v volitvah za kanclerja.

Ruski sunek je bil prav tako uspešen. Boris Jelcin je nasledil Gorbačova. Tako imenovano razdruževanje Sovjetske zveze je pravzaprav samo zamenjava imena. Vojaški aparat je ne le ostal isti, temveč mogočnejši kot kdajkoli prej. Eno od zadnjih Bushevih dejanj je bila 12 milijonska finančna »injekcija« za povečanje vojaške mašinerije. Kljub velikanskim vsotam denarja, ki jih je namenjal tudi Clinton, so ljudje še vedno stradali. Kaj vse bi se dalo s temi sredstvi izboljšati. A vse gre za izdelavo orožja in delo tajnih služb. Po Vertrauliche Mitteilungen (zaupnem poročilu) z 12. oktobra 1993, je izvoz ruskega orožja upadel le za 1.8 milijarde dolarjev. To je le približno 6% manj od 26 milijardnega, rekordnega izvoza leta 1986.

Edvard Ševarnadze, nekdanji general-major KGB, vpleten v mučenja in politične spletke, je nenadoma postal tesen prijatelj z zunanjim ministrom ZDA, Georgeom Bakerom; množični mediji. New York Times so ga celo predlagali za generalnega sekretarja ZN.

MMS čedalje bolj postaja gonilna sila v lokalnih gospodarstvih bivših sovjetskih republik. Pod njenim vplivom se je cena litra bencina aprila 1992 povišala iz 1 rublja na 8 rubljev. Kongres ruskih predstavnikov je na robu protesta zoper IMF, kajti Rusija je že tako ali tako v nadvse žalostnem stanju.

Kot je bilo že prej omenjeno, je vojna v Jugoslaviji prav tako bila del scenarija Illuminatov. »Drugi bližnji vzhod« na južnem robu Evrope je zaželen zato, da preprečuje morebitni evrazijski preustroj. Če bi se Nemčija poskušala znebiti vpliva Illuminatov, bi jo lahko zlahka spametovali z napadom Srbov. V velikosrbski propagandi je bila Nemčija že imenovana za sovražnika številka ena.

Da bi trditev bila kredibilnejša, citiramo Vertrauliche Mitteilungen, z dne 20. julija 1993:

»V bivši olimpijski vasi na Palah, v bližini Sarajeva, je bil enigmatični britanski osebnosti dodeljen eden najlepših apartmajev, v neposredni bližini srbskega voditelja KARADŽIČA. Govorimo o sir ALFREDU SHERMANU.

V Veliki Britaniji je Sherman poznan kot ‘izumitelj Margaret Thatcher’. Ko so bili konservativci po odhodu Edwarda Heatha v krizi, je bil Sherman tisti, ki je predlagal pozneje zelo uspešno ministrsko predsednico za partijsko voditeljico. Skupaj z Margaret Thatcher je ustanovil ‘Center za politična proučevanja’. Gospa Thatcher je Shermanu dodelila naziv viteza – pravijo, da iz hvaležnosti.

Uradno se je Sherman pojavljal na Palah kot Karadžičev svetovalec za odnose z javnostjo. Dejansko se je vodja Srbov za vsako politično potezo posvetoval s Shermanom. Lokalni opazovalci pravijo, da ni minil dan, ko se Karadžič in Sherman ne bi sestala.

BILDERBERGERJI so ena najmogočnejših mednarodnih organizacij, ki deluje za nastanek svetovne vlade: držijo se tako stroge tajnosti, da nekateri člani Bundestaga še vedno menijo, da ne obstajajo – ne glede na to, ali gre pri tem za trdoglavo nevednost ali pa vendarle za namerno prikrivanje.

Maja 1973, na srečanju v Saltsjöbadnu, na Švedskem (zemljišče je v lasti švedske bankirske družine Wallenberg), je 84 udeležencev govorilo o obnovitvi pojemajoče premoči anglo-ameriških finančnih interesov in o povrnitvi kontrole svetovnih finančnih transakcij. V ta namen so se zatekli k dobro preizkušenemu naftnemu orožju in se odločili, da bodo zvišali ceno za 400% in na ta način ameriško valuto podprli z bencinskimi dolarji, kar se je tudi zgodilo. (Spotlight)

Morda bi bilo zanimivo pripomniti, da je bil organizator Saltsjöbadenskega srečanja ROBERT D. MURPHY. Ima zanimivo preteklost: Robert D. Murphy se je kot generalni konzul ZDA leta 1922 prvič sestal s Hitlerjem, in v Washington o srečanju in Hitlerjevih sposobnostih poslal zelo naklonjeno poročilo. Isti Murphy je leta 1944 delal kot politični svetovalec vlade ZDA v Nemčiji in leta 1945 kot politični svetovalec vojaške vlade ZDA v Nemčiji.

Leta 1988 je bilo srečanje v Telfzu blizu Innsbrucka, v Avstriji, prisoten je bil tudi nemški kancler Kohl.

Med 6. in 9. junijem 1990 so se Bilderbergerji sestali v Baden-Badnu, v Nemčiji. Ena od tem je bil Marshallov načrt, ki je predlagal 100 milijard dolarjev pomoči nekdanjim državam SZ, v povračilo pa je zahteval, da te države sprejmejo načela svobodne trgovine. Tu so tudi sklenili, da Saddam napade Kuvajt.

Zadnje srečanje v tistem času, za katerega vemo, je bilo 20. maja 1992, v hotelu Ermitage, v Evianu, v Franciji. Glavna tema tega srečanja je bila »Dnevni red 2000«, načrtovanje svetovne vlade za leto 2000.

WILLY BRANDT, preminuli nekdanji židovski kancler, član Bilderbergerjev in Odbora tristotih, je napisal knjigo z naslovom North-South, a Program for Survival (Sever-jug, program za preživetje), kjer opisuje svetovno vlado ZN (do leta 2000). Prav tako je zanimivo pripomniti, da ima zastava ZN iste barve kot zastava Izraela. Ne pozabite, Illuminati se izražajo preko simbolov!

ANTI-DEFAMATION LEAGUE (ADL, Zveza proti klevetanju), ki jo je ustanovila B’nai B’rith, je neakreditirana tuja agencija za Izrael, ki je v zadnjih letih proti raziskovalcem naperila mnoge obtožbe, še posebej proti Spotlightu. Sodeluje s Škotskim redom prostozidarjev, kar bi lahko pojasnilo, zakaj so tako vztrajni zagovorniki spomenika Alberta Pikea, in tako ostri nasprotniki ekonomskega znanstvenika in večkratnega predsedniškega kandidata LYNDONA LAROUCHEA. Od 29. januarja 1989, je bil LaRouche politični zapornik v Minnesoti, potem ko je bil obsojen na 15 let zapora v sodnem škandalu, ki ga je uprizoril ameriški establišment. A je bil leta 1994 vendarle osvobojen.

V očeh Iluminatov je LaRouche postal zelo neprijeten nasprotnik, ker je odkril in razkril spletke med establišmentom, Ku Klux Klanom, ADL, B’nai B’rith, Škotskim redom, CFR, Trilateralno komisijo itd. Zaradi množične propagande ADL proti LaRoucheu, ga večina pozna kot desničarskega ekstremista, čeprav je glavni zagovornik za odstranitev spomenika Alberta Pikea v Washingtonu.

Gary Allen piše:

»Glavni razlog za zgodovinsko prikrivanje vloge mednarodnih bankirjev v politični zgodovini je ta, da so bili Rothschildi Židi. Antisemiti so s tem, da so skušali celotno zaroto prikazati kot židovsko, le dotočili vodo na mlin zarotnikov. Nič ne bi moglo biti dlje od resnice kot to. Tradicionalne anglo-saksonske bančne institucije J. P. Morgana in Rockefellerja so v zaroti odigrale ključno vlogo. A s tem ne gre zanikati pomembnosti Rothschildov in njihovih spremljevalcev. Vendar je nerazumno in nemoralno za zločine Rothschildov dolžiti vse Žide, kot bi bilo za zločine Rockefellerjev nesmiselno obdolžiti vse kristjane.

Židovski pripadniki zarote so uporabljali organizacijo po imenu Anti-Defamation League (zveza proti klevetanju) kot orodje, s katerim so skušali prepričati vsakogar, da je kakršnakoli omemba Rothschildov in njihovih zaveznikov napad na vse Žide. S tem so popačili skoraj celotno pošteno znanje o mednarodnih bankirjih ter na univerzah iz predmeta napravili tabu temo.

Vsakega posameznika ali knjigo, ki to temo raziskuje, takoj napade na stotine ADL skupnosti po vsej deželi. ADL ni nikoli dovolila, da bi se resnica ali logika vmešali v njene visoko profesionalno usposobljene obrekljive službe.

Pravzaprav nima nihče pravice, da bi bil bolj jezen na Rothschilde kot njihovi židovski vrstniki. Warburgi, del Rothschildovega imperija so pomagali financirati Hitlerja …« (None Dare Call It Conspiracy).

Share:

Author: marcus

3 thoughts on “Mednarodne organizacije

 1. Good afternoon!
  I would like to introduce you to my platform for buying and selling cards.
  At the moment we have a large number of cards from different countries.
  Valid cards from 10% to 95%. Prices from $0.5 to 25$.
  I hope you will enjoy using our store!

  https://cvv-news.store
  http://mdxi5muztwunq4w2f4idbl7uzukcvoabjfvic75tf33lub6eflm5joqd.onion/

  Shopcvv, metro cc shop idam, Cvv Dump, Bins And Dumps, Site To Buy Cvv, cvv2 shop, full cvv shop, Dumps Cc Sites, Site To Buy Cvv, Dumps With Pin For Sale, Buy Dumps Cc, Cvv Shop Reviews, Cvv For Sale Online, Dumps Shop, Cvv Fullz Shop

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.