Japonski ne

Oglejmo si še JAPONSKO. Za mnoge strokovnjake Japonska predstavlja deželo, ki je najbolje pripravljena na globalne spremembe tega stoletja, ki jih prinaša tehnologija. Dejstvo, da imajo japonski menedžerji predstavnike v TRILATERALNI KOMISIJI ne pomeni, da je Japonska popolnoma ‘okužena’. Japonska elita je zelo močno prepletena s skrivnimi ložami in anglo-ameriški multinacionalisti so do sedaj imeli le zelo omejen vpliv na japonsko gospodarstvo. To je zelo jasno izraženo v knjigi Japonska, ki lahko reče NE, AKIO MORITA, šefa SONY-ja in vodilnega japonskega politika SHINTARO ISHIHARA. Knjiga, ki je namenjena le Japoncem, je precej eksplozivna. Ameriko označuje kot neljubega prijatelja, kot rasistično deželo, ter namiguje na to, da Japonska načrtuje povračilne ukrepe za kapitalucijske pogoje, ki so ji bili naloženi po vojni.

Avtorja opisujeta ZDA iz japonskega zornega kota kot majavega, trohnečega, umirajočega orjaka, smrtno ranjenega pod svojo bleščečo zvezdno zastavo, ki služi za mrtvaški prt. Po njunem mnenju je Japonska de facto prisilila ameriški gospodarski sistem v kapitulacijo. Ishihara in Morito v svoji knjigi odkrito izjavljata tisto, kar so si japonski poslovneži doslej upali izreči le v zasebnih krogih in potihoma:

»Med drugo svetovno vojno so ameriške zračne sile bombardirale civilne cilje v Nemčiji, atomski bombi pa sta bili za test odvrženi le na Japonsko, čeprav je bila ta pripravljena kapitulirati. To je bilo strahotno dejanje rasizma.«

To podkrepijo izjave nekaterih vodilnih japonskih osebnosti, ki pravijo, da imajo za cilj uničenje ameriškega gospodarstva, kot povračilo za Hirošimo in Nagasaki. »Japonska je v vojni z ZDA. Ameriko bomo osvojili gospodarsko v povračilo za sramoto na Pacifiku, ki so jo povzročile ZDA.« (C.O.D.E. št. 2. februar 1990).

Po članku v Wall Street Journal, septembra 1991 je približno ena tretjina od 100 največjih svetovnih bank ter štiri od petih zavarovalnih podjetij, Japonskih. Precejšen del novozelandskih nepremičnin, večina hotelov in velikih podjetij na avstralski vzhodni obali in velik del kanadskega gozda pripada Japoncem. Do kolikšne mere so Japonci dejansko pod kontrolo Illuminatov pa bo pokazala prihodnost.

vir: misteriji.net

Share:

Author: marcus

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.