USAID – pomoč ZDA in organizacije

Še ena organizacija, katere zunanja podoba je v nasprotju z dejanskim dogajanjem v njej, je USAID (pomoč ZDA). Po Antonu Chaitkinu in Jessici Primack v A Strategy of Tension (Strategija napetosti), USAID ne služi le kot tradicionalna krinka za vohunske operacije CIA, temveč je v veliki meri tudi odgovorna za anglo-ameriške posege v vseh delih sveta. Obstaja na primer program USAID, ki ima 300 milijonov dolarjev proračunskih sredstev za nadzor rojstev v državah tretjega sveta, njegovo glavno poslanstvo je sterilizacija nebelega prebivalstva.

Še ena osebnost mednarodnega kalibra je nekdanji francoski predsednik FRANCOIS MITTERAND, ki je bil Veliki mojster prostozidarjev Veličastne lože Orienta. To je največja loža v Franciji. Prav tako je bil član Odbora tristotih.

V zvezi s prostozidarji in tudi s krščansko cerkvijo elita izkorišča kakšnih 90 % pripadnikov teh organizacij, ki niti ne posumijo, kaj se dogaja v zgornjih slojih. Podobno velja za Lions Club, Rotary Club (Rotary International je leta 1905 po naročilu chicaške lože B’nai B’rith ustanovil prostozidar z visoko stopnjo Paul Harris, Lions International je leta 1917 ustanovil B’nai B’rith v Chicagu. Glejte C.O.D.E. 1/88).

V nižjih stopnjah hierarhije se te organizacije ukvarjajo s socialnim delom in predstavljajo resnično dobre programe. Običajni prostozidarji ali cerkveni kristjani so navadni ljudje, ki s svojo prisotnostjo poskušajo dati vsakdanjemu življenju pozitivni pečat. Vsaj večina se jih močno trudi dajati tak vtis (kar je očitno v severni Irski, kjer kristjani pobijajo drug drugega).

»Po njihovih dejanjih jih boste prepoznali.«

Velja pravilo, da višje ko se povzpnemo v piramidi (hierarhiji), tja, kjer se nahajajo resnične skrivnosti, bolj so te v nasprotju z nižjimi nivoji.

Jacob Schiff je bil visoki član B’nai B’rith in tajni direktor boljševiške revolucije. Franklin D. Roosevelt, Veliki mojster prostozidarjev, je bil med svojim predsednikovanjem pobudnik številnih programov, a je bil tudi človek, ki je ZDA pahnil v drugo svetovno vojno in pomagal pri pripravi načrta za napad na Pearl Harbour. Prav tako je sodeloval v »treh velikih srečanjih« s Churchillom in Stalinom pri prodaji vzhodne Evrope komunistom.

Prikrivanje je zelo učinkovito in pogosto uporabljeno sredstvo.

vir: misteriji.net

Share:

Author: marcus

5 thoughts on “USAID – pomoč ZDA in organizacije

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.