Boj med ložami

BOJ MED LOŽAMI – USTVARJANJE PEKLA NA ZEMLJI

Vojne in nemiri lahko prepričajo ljudi, da celo z navdušenjem sprejmejo ustanavljanje institucij, ki jih v normalnih okoliščinah ne bi nikoli sprejeli.

Kaj je tisto, kar ljudi nenehno spravlja v spore, da se tako zelo sovražijo, da ubijajo pripadnike lastne vrste? Kaj bi lahko bilo tako pomembno, da za to ugašajo življenja drugih? Kdo vleče marionetne vrvice? Kdo ima zaradi ploditve sovraštva in degeneracije človeštva največjo korist?

Leta 1773 so v hiši na Judenstrasse (Židovska ulica) v Frankfurtu sestavili načrt, ki naj bi v prihodnosti, preko treh svetovnih vojn, pripeljal do “ene svetovne vlade”. Izvrstno izdelan načrt, zgrajen na vzvodih strahu in slabosti ljudi, ki naj bi bili uporabljeni proti njim samim.

Stremenje k svetovni vladi ni nič novega: še dandanes se Vatikan zavzema, da bi bil svet čim bolj katoliški. Zgodovina pa nam kaže, da dopušča, da mučijo in ubijajo milijone ljudi.

Islam ima enake cilje, in njegove možnosti niso zanemarljive, saj je Islam najbolj razširjena in najbolj fanatična religija.

Še ena od podobnih ideologij je “panslovanska” ideologija Rusije, katere avtor je Vilijem Veliki in zahteva izločitev Nemčije in Avstrije, podjarmljenje Evrope in še naprej Indije in Perzije.

Naslednja ideologija teži po konfederacija azijskih držav pod vodstvom Japonske, z geslom “Azijo Azijcem”.

Zadnja, a ne najmanj pomembna je “pangermanska” ideologija, ki načrtuje nemški nadzor nad Evropo, ki naj bi se kasneje razširil na ves svet.
Pa vendar so ljudje, ki ne pripadajo nobeni veroizpovedi in ne pripadajo nobenemu narodu. Niso ne “desničarji” ne “levičarji” ne liberalci, temveč za svoje cilje uporabljajo vse institucije. So člani te ali one organizacije, vendar le zato, da ovirajo določene raziskave, da pometejo s preveč “radovednimi”, jih speljejo na napačno sled. Pri tem se okoriščajo tako s kristjani kot Židi, fašisti, komunisti, sionisti, mormoni, ateisti, satanisti, revnimi, bogatimi …skratka z VSEMI, ki jim lahko koristijo!

Predvsem pa so jim koristni nevedneži in lenuhi, tisti, ki so apatični in nekritični. Sami sebe imenujejo “ILUMINATI” (razsvetljenci, iniciiranci). Veliki brat. Nevidna vlada, Establišment…

Potem, ko je red Vrtnice s križem leta 1694 ustanovil svojo prvo kolonijo v današnji Pennsylvaniji, so PROSTOZIDARJI nadaljevali z ustanavljanjem prvih lož okoli leta 1730, s privolitvijo Velike materinske lože v Angliji.

Ustanovitev Združenih držav Amerike je posledica nekaj stoletij trajajočega tajnega delovanja prostozidarjev. Ameriško vojno za neodvisnost so organizirali in se v njej borili prostozidarji, ustavo Združenih držav so prav tako izoblikovali in podpisali prostozidarji. Približno tretjina ameriških predsednikov je bila prostozidarjev, zastopani so v kongresu, tako v senatu, kot v spodnjem domu. V pečat Združenih držav, s piramido in vsevidnim očesom na drugi strani, feniksom (ki so ga leta 1841 zamenjali z orlom) spredaj, in prvotna, z zvezdami posuta zastava, s trinajstimi črtami in trinajstimi zvezdami, gre za stare in pomembne prostozidarske simbole, ki, čeprav so jih izdelali ROTHSCHILDI, uporabil pa WEISHAUPT, v svojem simbolizmu segajo daleč nazaj v starodavni Egipt. Načrt za iluminatsko-dolarsko piramido je izdelal Philip Rothschild, kot nam razkriva Ayn Rand v svoji knjigi »Atlas Shrugged«.

Ko se je vojna za neodvisnost končala, so se ameriške prostozidarske lože ločile od Angleške materinske lože, in ustanovile svojo lastno Ameriško veliko ložo. Ta je vsebovala obred Yorka, z desetimi stopnjami (deseta stopnja je stopnja templjarja) in škotski obred s triintridesetimi stopnjami.

Večina prostozidarjev domneva, da je triintridesete stopnja najvišja, a pripadnike te stopnje lahko iniciirajo še v stopnjo Iluminatov (protokol 11).

Vse lože Veličastnega orienta v Evropi so že bile pod popolnim nadzorom bavarskih Iluminatov. Prostozidarji v Ameriki v tem času še niso bili okuženi z Weishauptovim »iluminizmom«. To se je zgodilo šele pozneje.

Današnja situacija: Razumeti moramo, da najbrž okoli 90 odstotkov vseh današnjih prostozidarjev nima niti najmanjšega pojma o tem, kakšne so težnje njihovih najvišjih vodij, ki so povezani z Iluminati. Tako kot druge organizacije, tudi prostozidarske izkoriščajo kot slepilo za širjenje vpliva Iluminatov.

Lyndon LaRousche jih opisuje takole:
»Zunanji videz lokalnih prostozidarskih lož zvečine ustreza njihovemu delovanju. Združenja moških, ki sledijo določenim dobrodelnim ciljem, uporabljajo skrivnostna rokovanja in druge »hokus-pokuse« skrivnih združenj. S svojim druženjem si domišljajo, da bodo postali pomembne lokalne osebnosti. To koristi poslu, koristi karieri. S tem imajo tudi žene ustrezno družbeno okolje, in morda lahko sledijo najnovejšim čenčam iz soseščine. Na vrhu pa so stvari popolnoma drugačne. Preprosti brat v loži nima najmanjšega pojma, kaj se dogaja na vrhu …« (»Neue Solidarität«, 10. marec, 1993).

Zanimivo je tudi da so, medtem ko so nemški prostozidarji iz Prusije odhajali na svoje služenje v Ameriko, ostali nemški prostozidarji podpirali Anglijo in si s tem ustvarjali fantastične dobičke. Angleški vladi so posodili skoraj 30.000 vojakov iz šestih nemških dežel, od tega več kot polovico iz Hesse-Hanaua. V mnogih bitkah se je proti Američanom na strani britanske vojske borilo več nemških kot angleških vojakov. V bitki pri Trentonu so se na primer borili sami Nemci.

Kako pa je s finančnim stanjem Združenih držav Amerike?

Predsednika ZDA, BENJAMIN FRANKLIN in THOMAS JEFFERSON sta nasprotovala ustanovitvi zasebne centralne banke za nadzor državnega denarja. Po Franklinovi smrti, leta 1790, je Rothschildovim agentom uspelo za finančnega ministra imenovati ALEXANDRA HAMILTONA. Leta 1791 je ustanovil prvo centralno banko Združenih držav, (FIRST NATIONAL BANK OF THE UNITED STATES), prvo centralno banko oblikovano po modelu Angleške banke; bila je v rokah Rothschildov.

Ko je leta 1811 pogodba banke z ZDA potekla, je bilo ameriško gospodarstvo tako na tleh, da ga niso obnovili še nadaljnjih pet let. Rothschildi so potem izkoristili svoj vpliv v britanski skupščini in Anglija je zahtevala od Amerike, da ji povrne kolonije. To je vodilo do vojne (1812-1815). Vojna je ponovno pahnila ZDA v tolikšne dolgove, da so morali bankirje (t.j. centralno banko) ponovno zaprositi za posojila. Leta 1836, pod predsednikovanjem Andrewa Jacksona, je bila ustanovitev centralne banke ponovno zavrnjena, a je dobila dovoljenje za delovanje ponovno leta 1863 in se leta 1913 preimenovala v zvezno banko (Federal Reserve Bank), danes znano kot centralno banko ZDA. Po smrti Mayerja Amschela leta 1812 je varstvo nad družinskim premoženjem prevzel Nathan. V Londonu je odprl NATHAN MAYER ROTHSCHILD & SONS BANK, s poslovalnicami na Dunaju, v Parizu in Berlinu. Banka se je ukvarjala z delnicami in posojili, upravljala in nadzirala je druge banke, železnice, tovarne jekla, orožja in mnoge druge. V Ameriki jo je zastopal KUHN LOEB & CO, J.P. MORGAN & CO ter AUGUST BELMONT & CO.

Nathan je obdržal svoj položaj v družinskem klanu dokler ni bil zastrupljen na družinskem srečanju leta 1836. Razlog prireditve je bila poroka njegovega sina LIONELA ROTHSCHILDA. Nekateri menijo, da so Nathana odstranili, ker si je prisvojil prevelik delež družinskega premoženja.

Njegov sin LIONEL je bil kot novi šef N. M. Rothschild & Sons zelo uspešen, in končno uspel priti tudi v parlament.

Jakob (James) Rothschild, poslovalnica v Parizu, je upravljal z družinskim premoženjem od leta 1836 do 1868. Bil je Nathanov naslednik.

Rothschildi so skupaj z bavarskimi Iluminati predstavljali finančno podporo sionizmu in pozneje komunizmu, začeli in financirali so mnoge revolucije in vojne.

Rothschildi so na primer financirali obe strani v ameriški državljanski vojni, med letoma 1861 in 1865. Od decembra 1860 do maja 1861 je enajst držav, katerih gospodarstvo je slonelo na suženjstvu (južne države), hotelo zapustiti zvezo in ustanoviti konfederacijo. Aprila 1861 je to pripeljalo do vojne za odcepitev z drugimi zveznimi državami na severu. Vzroki, ki so pripeljali do te državljanske vojne so bili skoraj izključno zasluga delovanja in provokacij ROTHSCHILDOVIH AGENTOV. Eden Izmed njih je bil GEORGE BICKLEY, ki je ustanovil VITEZE ZLATEGA KROGA (KNIGHTS OF THE GOLDEN CIRCLE). Hiša Rothschildov je uporabila Bickleya in njegove viteze, da so razpihovali slabosti zveze za konfederativne države. V preostalih zveznih državah je »J.P. Morgan« in »August Belmont« poveličeval prednosti zveze. Londonska banka Rothschildov je financirala sever, pariška jug. Fantastičen posel za Rothschilde. Če financiraš obe strani in jima še dobavljaš orožje, moraš biti zmagovalec. Američani so bili edini poraženci, tako sever kot jug (s pozdravi od Machiavellija).

Vendar se je predsednik Lincoln tega zavedal in Rothschildom ni hotel plačati ogromnih obresti. Od kongresa je zahteval, da začnejo tiskati zelene dolarske bankovce, s katerimi bodo plačali zvezne vrste.

To je bilo seveda v nasprotju z načrti Rotschildov, zato ga je je njihov agent JOHN WILKES BOOTH 14. aprila 1865 umoril. Johna W. Bootha so pozneje osvobodili »Vitezi zlatega kroga« in preostanek svojega življenja je preživel v Angliji, zahvaljujoč zajetnemu plačilu Rothschildov. Po Lincolnovi smrti so zelence vzeli iz obtoka, pozneje so jih po smešno nizki ceni odkupili »centralni« bankirji Morgan, Belmont in Rothschild.

Načrt za svetovno vlado

WEISHAUPT je umrl leta 1830, star dvainosemdeset let. Leta 1834 je prevzel vodstvo bavarskih Iluminatov GIUSEPPE MAZZINI in ostal na tem položaju do svoje smrti, leta 1872.

Med svojim vodenjem reda bavarskih Iluminatov, se je Mazzini dopisoval s satanistom ALBERTOM PIKEOM, »SUVERENIM VELIKIM VODJO STARODAVNEGA ŠKOTSKEGA PROSTOZIDARSKEGA REDA« (Sovereign Grund Commander of the ancient and accepied Scotlish Rite of Freemasonry), iz južnega dela ZDA, pozneje ustanoviteljem »KU KLUX KLANA«.

Mazzini je Pikea imenoval za operativnega vodjo bavarskih Iluminatov v ZDA. Kot najvišja iluminista sta delovala skupno. Pike je prevzel teozofske vidike njunih operacij, Mazzini politične. Ko je prostozidarska loža Veličastnega orienta prišla v Evropi zaradi Mazzinijevega protirevolucionarnega delovanja na slab glas, je ta Pikeu predstavil genialni načrt.

V pismu Pikeu, z dne 22. januarja, 1870, je Mazzini zapisal:

»Vsem zvezam moramo dovoliti, da bodo nadaljevale tako kot do sedaj, po svojem sistemu, s svojimi osrednjimi oblastmi in svojimi raznolikimi načini komuniciranja med visokimi stopnjami znotraj istega reda, da bodo organizirane kot do sedaj, a ustvariti moramo neki nad red, ki bo ostal nepoznan; vanj bomo vključili tiste prostozidarje visokih stopenj, ki jih bomo izbrali sami. Preko njega bomo vodili vse prostozidarstvo, ki bo postalo nekakšno mednarodno središče, toliko močnejše, ker bodo njegove smeri ostale skrite.« (Okultna teokracija, Occult Theocracy, Lady Queenborough in Nihče se je ne upa poimenovati zarota, None Dare Call It Conspiracy, Gary Allen).

Očitno gre za elitno, 33. stopnjo Škotskega reda.

V pismu z dne 15. avgusta, 1871, je PIKE vodji Iluminatov, Mazziniju, okvirno predstavil, kako naj bi s pomočjo treh svetovnih vojn osvojili svet. kako osnovati »NOVI SVETOVNI RED«.

PRVO SVETOVNO VOJNO naj bi uprizorili zato, da bi carsko Rusijo spravili pod kontrolo bavarskih Iluminatov. Rusijo bi potem uporabili kot grešnega kozla za nadaljnje širjenje ciljev bavarskih Iluminatov drugod po svetu.

DRUGA SVETOVNA VOJNA bi se morala začeti z podpihovanjem različnosti med nemškimi nacionalisti in političnimi sionisti. To naj bi pripeljalo do širitve ruskega vpliva in ustanovitve države Izrael v Palestini.

Do TRETJE SVETOVNE VOJNE naj bi ob podpihovanja iluminatskih agentov pripeljala nesoglasja med sionisti in Arabci. Spopad naj bi popolnoma spremenil svet.

Prav tako naj bi bil načrt te vojne sprožiti sovražnosti med nihilisti in ateisti in povzročiti družbene spremembe z največjo okrutnostjo in nasiljem.

Po zlomu krščanstva in ateizma bi ljudem pokazali pravi »Luciferjev nauk«, in s tem ubili dve muhi na en mah.

Vidimo, da po tem načrtu drugi svetovni vojni sledi scenarij, ki se popolnoma razlikuje od tistega, kar nas učijo zgodovinske knjige.

Albert Pike in Vitezi Ku Klux Klana

Ponovno imamo opravka z ALBERTOM PIKEOM in Škotskim redom prostozidarjev. Uradno je prostozidarski red Škotskega reda ustanovila v Združenih državah leta 1801 skupina privržencev torijevcev. Vendar so ti gojili antikrščanstvo in prakticirali satanizem že mnogo prej.

Od leta 1840 dalje je bila organizacijska struktura ameriških prostozidarjev pod strogim nadzorom Škotskega reda. Ta podeljuje 33 iniciacijskih stopenj. Deli se na južno področje, s središčem v Arkansasu in severno, s središčem v Bostonu.

Kot strateško orodje v rokah KRONE (CROWN), je Škotski red v 19. stoletju vodil nenehne morilske napade in razvnemal rasistični strah in trepet proti ZDA in sosednjim državam. Med najbolj pomembne tovrstne dogodke spadajo ameriška okupacija Mehike v času mehiške vojne (1846-1848), upor lastnikov sužnjev, tj. državljanska vojna (1861-1865) in pohod Ku klux klana proti obnovi južnih držav (1867-1870).

VITEZI ZLATEGA KROGA«, ki jih je ustanovil George Bickley, so se prvič pojavili v Cincinnatiju, pod vodstvom KILIANA VAN RENSSELAERSA. »Zlati krog« naj bi ustanovil novi imperij suženjstva s središčem na Kubi. Za cilj so si zadali pobiti osovražene Špance in jih nadomestiti s svežimi črnskimi sužnji iz Afrike. To je bila prva »severno ameriška pogodba o svobodni trgovini«. Pečat »VITEZOV ZLATEGA KROGA« je bil enak pečatu »MALTEŠKIH VITEZEV«, malteški križ. »Vitezi zlatega kroga« so se sčasoma porazgubili.

Leta 1867 je Albert Pike v Nashvillu ustanovil »RED VITEZEV KU KLUX KLANA« (kyklos, grško: krog), sam je bil »Veliki zmaj«, in njihov vodja. S tem so ponovno vzniknili »Vitezi zlatega kroga.« KKK za svoje znamenje prav tako uporablja malteški križ, vodijo ga ugledni prostozidarji. Če ima človek pred očmi rasistične in nečloveške cilje KKK in iz tega sklepa na »notranje bitje« njihovih ustanoviteljev in pripadnikov, se mora nujno vprašati ali sploh gre za pripadnike človeške vrste. KKK uporablja silo, s katero preprečuje črnskim prebivalcem pravico do volitev, jim onemogoča posedovanje orožja, diskriminira šole, ki učijo črnske otroke in znižuje življenjski standard črncev do stopnje, ki je enaka suženjstvu. Zanimivo je, da KKK danes skoraj izključno financira MOSAD (izraelska tajna služba).

V židovski skupnosti je bil leta 1843 ustanovljen neodvisni red »B’NAI B’RITH«. »B’nai B’rith«, sionistična skrivna loža, spada med prostozidarske lože. Izraz »B’nai B’rith« pomeni »Sinovi zveze« in se ima za vodjo svetovnega židovstva. Čeprav je bilo mnogo lož tega reda na severu Združenih držav, se je »B’nai B’rith« odkrito postavila na stran konfederacije. Mnogi zagovorniki tega reda so na severu goreče branili suženjstvo in še vedno delovali za cilje konfederacije tudi po državljanski vojni.

Današnja situacija:

»ZVEZA PROTI KLEVETANJU« (ANTI-DEFAMATION LEAGUE, (ADL)), ki je povezana z »B’NAI B’RITH«, je pred časom začela s kampanjo, s katero bi prikazala vodilne ameriške črnske politike kot antisemite. S tem so nameravali razpihati rasne konflikte in negativno vplivati na pozitivni odnos ameriških Židov, ki so do takrat pomagali črncem. ADL je tudi odkrito nasprotovala KKK, a se hkrati zelo hrupno zavzemala za kip Alberta Pikea (ustanovitelj KKK), ki še vedno stoji v Washingtonu, in je javno povezan z »Škotskim redom«.

Naj navedemo izvleček iz govora ALBERTA PIKEA, z dne 4. julija 1889, pred 32 stopnjami »Škotskega reda«:

»Častimo boga, a to je bog, ki ga občudujemo brez praznoverja. Prostozidarsko religijo bi morali vsi mi, iniciiranci visokih stopenj, ohranjati v čistosti Luciferjeve doktrine.

Če Lucifer ne bi bil bog, bi ga Adonai (krščanski bog), katerega dejanja dokazujejo njegovo krutost in sovraštvo do človeka, barbarizem in zavračanje znanosti in njegovi duhovniki tako klevetali?

Da, Lucifer je bog in na žalost je Adonai prav tako bog. Kajti večni zakon je, da ni luči brez teme, ne lepote brez ostudnosti, ne belega brez črnega, kajti absolutno lahko obstaja le kot dva boga … Doktrina satanizma je krivoverstvo: prava in čista filozofska religija je vera v Luciferja, ki je enak Adonaiu; a Lucifer, bog luči in bog dobrega, se bori za človeštvo proti Adonaiu, bogu teme in zla.«”

Ta citat si lahko v francoščini in angleščini ogledate v glavni Pikeovi mapi, v knjižnici »Škotskega reda« v Washingtonu.

Pike je javno izpovedoval, da je satanist in agent KRONE, »CITY-ja«. Pike je leta 1867 podelil vse stopnje od četrte do dvaintridesete »Škotskega reda« predsedniku ANDREWU JOHNSONU. Devetintrideset dni po slovesni razglasitvi Theodora Roosvelta za predsednika, ki je bil tudi sam rasistični anglofil in prostozidar, je bil v Washingtonu, kjer stoji še danes, postavljen kip Alberta Pikea.

Današnja situacija:

V hierarhični ureditvi ni nikomur dovoljena svobodna volja razen vodji. Za dosego višje stopnje mora kandidat izpolniti pogoje, ki mu jih zastavi naslednja višja stopnja.

Primer:

Kandidatu pokažemo belo knjigo, a mu rečemo, da je črna. Nato ga vprašam, kakšne barve je. Če odgovori, da je bela, je padel, če reče, da je črna, je sprejet v višjo stopnjo, in dobi dostop do novih nalog, podobnim pravkar omenjeni.

Se zavedate, da vse hierarhije delujejo po istem načelu? Vsi šolski sistemi, vse religije, vključno s krščanstvom, islamom, hinduizmom, budizmom, mormonstvom, jehovimi pričami, znanostjo … so urejene na podoben način. Osebna mnenja, svobodni razvoj in neodvisno mišljenje ni dovoljeno, zgolj izvrševanje ukazov tistih na višjih položajih.

In ni pomembno, ali gre za satanistično doktrino – kot v prej omenjenem citatu Pikea – ali za dogme katoliške ali islamske cerkve.

Tisti, ki se »zavestno« odrečejo svobodni volji in svoji lastni odgovornosti, ter se podredijo drugi osebi, organizaciji ali vodji, ne zaslužijo boljšega, kajti danes, v tako imenovani civilizirani družbi, nihče ni »prisiljen«, da se priključi katerikoli organizaciji ali religiji.

ČRNO PLEMSTVO

Preden si ogledamo »celotno sliko«, moramo ponovno narediti majhen ovinek, da si razjasnimo še nekatere pojme.

Za naslednjo informacijo se moramo zahvaliti bivšemu agentu MI-6, dr. Johnu Colemanu, za njegove izjemne raziskave. Je edini, ki je v angleščini kdajkoli pisal o »črnem plemstvu«; na ameriškem kontinentu je pionir tovrstnih raziskav. Dr. Colemana naj bi bil v svojih namenih iskren.

Dr. Coleman nas spoznava s pojmom, ki ga ne boste našli v nobeni običajni knjigi ali slovarju: »črno plemstvo« (Black Nobility). Gre za oligarhične družine Benetk in Genove, ki so v 12. stoletju imele privilegirane trgovske pravice (monopole).

Dr. Coleman:

»Prva od treh križarskih vojn, med letoma 1063 in 1123, je utemeljila moč beneškega črnega plemstva in utrdila moč premožnih vodečih razredov. Aristokracija črnega plemstva je dosegla popolni nadzor nad Benetkami l. 1171, ko se je pooblastilo za imenovanje velikega doža preneslo na Veliki svet, ki so ga sestavljali pripadniki trgovske aristokracije; to jim je prineslo popolno zmagoslavje. Benetke so od takrat v njihovih rokah, a moč in vpliv beneškega črnega plemstva sega mnogo dlje od njenih meja, in jo je danes, leta 1986, moč čutiti povsod na svetu. Leta 1204 so oligarhične družine svojim članom dodelile fevdalne enklave, kjer se začne veliko kopičenje moči in pritiska, dokler se ni vlada spremenila v zaprto družbo najvplivnejših družin črnega plemstva.«

Črno plemstvo si je prislužilo svoje ime s svojimi umazanimi dejanji: kadarkoli se je prebivalstvo uprlo vladnim monopolom ali čemurkoli drugemu, so vodje upora prijeli in surovo obesili. Vršijo tajne atentate, umore, spravljajo v stečaje različne osebe in podjetja, ki jim nasprotujejo, ugrabljajo in posiljujejo …

In katere so te družine?

Najpomembnejše med njimi so:

 • Hiša Guelfa (ang. Guelph) (Britanija),
 • Hiša Wettina (ang. Wettin) (Belgija),
 • Hiša Bernardotte (Švedska),
 • Liechensteinska hiša (ang. Liechenstein) (Liechenstein),
 • Oldenburška hiša (ang. Oldenburg) (Danska),
 • Hiša Hohenzollern (Nemčija),
 • Hanoverska hiša (ang. Hanover) (Nemčija),
 • Bourbonska hiša (ang. Bourbon) (Francija),
 • Oranžna hiša (ang. Orange) (Nizozemska),
 • Grimaldijeva hiša (ang. Grimaldi) (Monaco),
 • Wittelbachova hiša (ang. Wittelbach) ( Nemčija),
 • Hiša Braganza (Portugalska),
 • Hiša Nassaua (ang. Nassau) (Luxenburg),
 • Habzburška hiša (ang. Habsburg) (Avstrija),
 • Savoyska hiša (ang. Savoy) (Italija),
 • Karađorđevićeva hiša (Jugoslavija),
 • Hiša Wurttemberga (ang. Wurttemberg) (Nemčija),
 • Hiša Zogu (Albanija),
 • tudi tiste, ki jih boste našli na družinskem drevesu Windsorjev (ang. Windsors); (Razkrinkano črno plemstvo, Black Nobilyty Unmasked Worldwide, dr. John Coleman, 1985).

Omenjene družine so povezane s hišo Guelfa, eno od prvotnih družin Črnega plemstva iz Benetk, iz katere izvira tudi windsorska hiša in angleška kraljica Elizabeta II. Guelfi so preko hanoverske hiše tako prepleteni z nemško aristokracijo, da bi bilo potrebnih kar precej strani, da bi opisali vse njihove zveze. Kot vidite iz tega družinskega drevesa, skoraj vse evropske kraljeve hiše izvirajo iz Hanoverske hiše in zatorej iz Hiše Guelfa – črnega plemstva. Hanoverski angleški kralj Filip I. izvira iz pokrajine Lüneberg, dela severne Nemčije, ki so mu že od 12. stoletja vladali Guelfi.

Danes Guelfi vladajo nad trgom surovin, že leta in leta določajo ceno zlata, blaga, ki ga niti ne izdelujejo niti ne posedujejo. Windsorska hiša prav tako kontrolira cene bakra, cinka, svinca in kositra. In kot boste videli, ni naključje, da se glavne blagovne borze nahajajo v Londonu.

Družbe, ki jih vodi črno plemstvo so British Petroleum, Oppenheimer, Lonhro, Philbro in druge.

Druga družina črnega plemstva je družina Grosvenor iz Anglije. Stoletja je ta družina živela – kot večina evropskih kraljevih družin – od zemljiških najemnin. Danes ima ta družina v lasti vsaj 120 hektarov zemljišča v središču Londona. Zemljišča nikoli ne prodajajo, temveč ga oddajajo z najemnimi pogodbami za 39 let – kot v srednjem veku. Grosvenorski trg (Grosvenor Square), kjer se nahaja ameriška ambasada, pripada družini Grosvenor, kot tudi Eatonski trg (Eaton Square). Na Eatonskem trgu se stanovanja oddajajo za 25.000 funtov mesečno, kar ne vključuje stroškov vzdrževanja. To vam daje približno predstavo o tem, kakšno ogromno bogastvo si črno plemstvo kopiči z oddajanjem zemljišč, in zakaj družine, kot je windsorska, sploh ne zanima industrijski napredek, ki bi lahko vzdrževal preštevilno prebivalstvo. To je edini razlog, zakaj te »plemenite« družine podpirajo večino, če ne vseh napačno usmerjenih svetovnih gibanj za varstvo okolja, katerih končen in prikrit cilj je zmanjšanje števila prebivalstva. Princ Filip in princ Charles sta najbolj vidna simbola teh gibanj in oba sta že velikokrat brezčutno govorila o potrebi, da je treba svet očistiti nezaželenih ljudi. (Black Nobility Unmasked Worldwide, dr. John Coleman)

In zakaj omenjamo črno plemstvo?

Zato, ker je ustanovitelj skrivnega združenja, iz katerega izvirajo vsa druga, ki so povezana z Iluminati – Odbor tristotih (Committe of 300). Kot bomo prikazali, Rimski klub (Club of Rome), CFR, RIIA, Bilderbergerji, Združeni narodi, Okrogla miza itd. vsi izvirajo iz odbora tristotih, torej iz evropskih družin črnega plemstva.

Zdaj pa smo pri najpomembnejši točki. Dr. Coleman je imel do sedaj popolnoma prav. Smatra, da je evropsko črno plemstvo vzrok vseh krivic. A vsaj od 17. stoletja naprej, so v vsako evropsko kraljevo hišo prodrli ŽIDI.

Presenečeni?

Za hanoversko hišo se dozdeva, da je nemškega porekla, a je v resnici židovska. Kot tudi habzburška hiša. Tako britanske krone v resnici niso prevzeli Nemci. Sijajno, kaj? (Viri: Semi Goter, Polbogovi, Phillip Stauff, in Judenblut in deutschen Adel, Židovska kri v nemškem plemstvu, Otto Fürst von Battailler). Z evropskim črnim plemstvom pa sodelujejo ameriške družine, kot sta Harriman in McGeorge Bundys.

Ozadje boljševiške revolucije

Leon Trocki

Zaradi mnogih protižidovskih zakonov v Evropi, so bili mnogi Židi brez lastne posesti in zato prisiljeni, da potujejo naokrog. Katerokoli državo si si izbrali, da bi se v njej nastanili, so naleteli na odpor. Ob koncu 19. stoletja je bila carska Rusija še edina resna ovira na poti Iluminatom, da zavladajo svetu. Leta 1881 je Theodor Herzl, spet kazarski Žid, v Odesi (Rusija) ustanovil SIONISTIČNO GIBANJE, z namenom nastanka židovske domovine v Palestini. Na srečanju »B’NAI B’RITH« v New Yorku leta 1916, je bil Jacob Schiff, predsednik banke Kuhn Loeb & Co. Bank. izvoljen za predsednika revolucionarnega »Sionističnega gibanja v Rusiji.«. 13. januarja. 1917, je Žid LEON (LEV) TROCKI (prej Bronstein) prispel v Združene države in dobil ameriški potni list. Priložnostno so ga videvali prihajati v bleščečo rezidenco Jacoba SHIFFA. Na svojih srečanjih so govorili o sionističnem nemiru v Rusiji in o tem, kaj so se naučili iz neuspešnega poskusa zrušitve carja. Jacob Schiff je financiral urjenje Trockijevih upornikov, ki so bili v glavnem Židi iz newyorškega vzhodnega dela, na zemljišču v New Jerseyju, ki je pripadal Rockefellerjevi naftni družbi STANDARD OIL COMPANY. Ko so se izurili v gverilskem vojskovanju, so Trockijevi uporniki na ladji SS Krislianiafjord. namenjeni v Rusijo, zapustili Združene države z 20 milijoni dolarjev Jacoba Schiffa: V Rusiji so z namenom, da bi Kazarjem povrnili Rusijo, začeli z boljševiško revolucijo. Trocki in Lenin sta bila oba povezana z Odborom tristotih prek Brucea Lockharta.

Skrivna združenja

vir: misteriji.net

Share:

Author: marcus

10 thoughts on “Boj med ložami

 1. Simply want to say your article is as amazing. The clearness
  in your post is simply spectacular and i could assume you’re an expert
  on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to
  keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the gratifying
  work.

 2. Hello there, just became aware of your blog through
  Google, and found that it’s truly informative. I’m gonna watch out for brussels.
  I’ll appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing.

  Cheers!

 3. wonderful put up, very informative. I wonder why
  the opposite experts of this sector don’t realize this.
  You must proceed your writing. I am sure, you have a huge
  readers’ base already!

 4. Hello superb website! Does running a blog such as this take a massive amount work?

  I have absolutely no expertise in computer programming however
  I was hoping to start my own blog soon. Anyhow, should you have any recommendations or tips for new blog owners please share.
  I know this is off topic nevertheless I just needed to ask.
  Appreciate it!

 5. Wow that was unusual. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up.
  Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow,
  just wanted to say great blog!

 6. I do not know whether it’s just me or if everyone else encountering issues with your blog.
  It looks like some of the written text in your content are running off the screen. Can someone else please provide
  feedback and let me know if this is happening to them too?
  This may be a problem with my browser because I’ve
  had this happen before. Thank you

 7. Pretty element of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I
  acquire in fact loved account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I fulfillment you access
  persistently fast.

 8. Thanks for a marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you
  will be a great author. I will be sure to bookmark your blog and will eventually come back later in life.
  I want to encourage yourself to continue your great writing, have a nice afternoon!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.