Skulls & Bones

Najmogočnejša organizacija Iluminatov v Združenih državah je red SKULL & BONES (Lobanje in kosti).

Njegovi člani mu preprosto rečejo »red«. Že več kot 150 let je znan kot »krajevni 322« nemškega skrivnega združenja. Drugi mu pravijo “bratstvo smrti” (Brotherhood of Death). Tajni red SKULL & BONES sta ustanovila na univerzi Yale leta 1833 WILLIAM HUNTINGTON RUSSEL in ALFONSO TAFT. Russel ga je pripeljal tja leta 1832 iz svojih študentskih dni iz Nemčiji. Leta 1856 je bil red priključen Russlovi družbi (Russel Trust). Leta 1864 je WILLIAM RUSSEL postal član skupščine v Connecticutu, leta 1862 poveljnik Narodne garde.

ALPHONSO TAFT je postal leta 1876 obrambni minister, potem državni pravosodni minister in leta 1884 ambasador Združenih držav v Rusiji. Njegov sin William je bil imenovan za pravosodnega ministra in pozneje izvoljen za predsednika Združenih držav. Po tradiciji se nagrobne kamne prostozidarjev z Mojstrskimi stopnjami zaznamuje z znakom lobanje in dvema prekrižanima kostema: tradicija sega še v čase vitezov templjarjev v 1127. Morda izvira ime reda iz ene od teh tradicij. Yale je edina univerza z združenji, ki sprejemajo medse le pripadnike zadnjega letnika. Drugi dve združenji na Yaleu sta še SCROLL & KEY (zvitek in ključ) in WOLF’S HEAD (volčja glava). Kandidati so izključno bele polti, moškega spola, protestanti in običajno iz zelo bogatih družin. Pogosto so bili očetje člani istega reda. V zadnjem letu študija se imenujejo vitezi in pozneje – doživljenjsko – patriarhi. Srečanja patriarhov se odvijajo v klubu DEER ISLAND CLUB, v New Yorku. Klub je leta 1907 ustanovil patriarh George Douglas. Klub vodijo izključno patriarhi, prav tako kot Russelovovo družbo.

Najpomembnejši člani Eastern Liberal Establishment (vzhodne liberalne ustanove) so, presenetljivo, vedno bili pripadniki teh združenj. Eastern Liberal Establishment je – po Garyju Allenu – oznaka za finančno, politično, akademsko in medijsko-politično mafijo, ki jo vodijo Rockefellerji. Tu moramo omeniti banko W.A. Harriman Company. Njen ustanovitelj je William Averall Harriman, ki je bil iniciiran v red SKULL & BONES leta 1913. V dvajsetih letih 20. stoletja je bil Harriman glavni pokrovitelj Rusov, tako z denarno kot z diplomatsko pomočjo. Harriman je nadalje podpiral tudi prvo sovjetsko komercialno banko RUSKOMBANK. MAX MAY, podpredsednik družbe Guaranty Trust in član SKULL & BONES, je bil prvi podpredsednik banke Ruskombank. Guaranty Trust je upravljal J.P. Morgan & Co., partnerska banka banke N.M. Rothschild Bank. Nekateri družabniki J.P. Morgana so bili člani SKULL & BONES: Harold Stanley, iniciiran leta 1908, Thomas Cochran, iniciiran leta 1904. Izvorni kapital za nastanek družbe Guaranty Trust je izviral od Whitneyev, Rockefellerjev, Vandebiltov in Harrimanov, družin, katerih člani so bili člani reda SKULL & BONES.

PERCY ROCKEFELLER je bila edina izmed Rockefellerjev, ki so jo sprejeli medse. Predstavljala je Rockefellerjevo investicijo v Guaranty Trust in bila njen direktor od leta 1915 do 1930.

Kratek povzetek o pravkar omenjenih bankah:

N.M. Rothschild & Sons ima najpomembnejša predstavništva v Londonu, Parizu, Dunaju in Berlinu. Že v preteklosti so Rothschildi kontrolirali ne le londonski CITY, in s tem kolonije Krone in britanske vlade, temveč tudi francosko vlado, odbor tristotih, bavarske Iluminate in preko njih vse skrivne lože v Evropi in Združenih državah, v katere so se infiltrirali bavarski Iluminati. Skupaj s svojimi predstavniki v Združenih državah – Kuhn Loeb & Co. (direktor Jacob Schiff), August Belmont & Co. in J.P. Morgan & Co. – in M. M.Warburg Gesellschaft iz Hamburga in Amsterdama, so izgradili – med drugim – Rockefellerjev imperij Standard Oil, Harrimanove železnice in Carnegijeve jeklarne, ter s tem nadzorovali največji del ameriškega gospodarstva.

Pravkar omenjene banke so med najmogočnejšimi na svetu in vse kontrolira Rothschild. In to so bili, kot bomo še videli, šele »skromni« začetki Rothschildovega imperija.

…in s tem je bilo konec ameriške svobode

Proti koncu 19. stoletja so banke, ki so bile v Rothschildovi lasti, začele z obsežno kampanjo, s katero so hoteli doseči, da bi bogato ameriško gospodarstvo prišlo v njihovo last. Okoli leta 1900 je Rothschild poslal v Ameriko še enega agenta, PAULA WARBURGA, da bi sodeloval z bančnim podjetjem Kuhn Loeb & Co. To ime si zapomnite, kajti pojavilo se bo še v povezavi z mnogimi ustanovami! JACOB SCHIFF in PAUL WARBURG sta začela kampanjo za ustanovitev ZVEZNE BANKE (FEDERAL RESERVE BANK), ki bi bila ustanovljena kot zasebna centralna banka Amerike. Leta 1907 je Jacob Shiff izjavil pred newyorško trgovsko zbornico: »Če ne dobimo dovoljenja za ustanovitev centralne banke s kreditnim nadzorom, bo ta država doživela najhujši finančni udarec v svoji zgodovini.« (Des Griffin: Padec v suženjstvo, Descent Into Slavery). Rečeno storjeno. Združene države so pognali v monetarno krizo, ki je sprožila preplah na finančnem trgu in uničila življenje deset tisočim ljudem po vsej državi. Panika na newyorški borzi je prinesla Rothschildom – poleg nekaj milijardnega dobička – uspeh, na katerega so upali. Pretkano načrtovan polom so uporabili kot argument za ustanovitev centralne banke, ki naj bi preprečila, da se kaj podobnega še kdaj zgodi. Paul Warburg je potem pred združenjem bank izjavil: »V polomu leta 1907 je bila moja prva misel “imejmo državno klirinško hišo” (centralno banko).« (Gary Allen. None Dare Call It Conspiracy). Zadnja različica odločitve za uvedbo SISTEMA ZVEZNIH REZERV (zasebne centralne banke Združenih držav) je bila spočeta na posesti J. P. Morgana na otoku Jekyll Island v državi Georgia. Po H. G. Dorseva so na srečanju sodelovali A. Piatt Andrew, senator Nelson Aldrich, Frank Vanderlip (predsednik Kuhn Loeb & Co.), Henry Davidson (starejši družabnik v banki J.P. Morgan Bank), Charles Norton (predsednik banke Morgar’s First National Bank), Paul Warburg in Benjamin Strong (predsednik družbe Morgan’s Bankers Trust Co.). Uvedba »sistema zveznih rezerv« leta 1913, je omogočila mednarodnim bankirjem, da so združili svoje finančne moči v Združenih državah. Paul Warburg je bil prvi predsednik Newyorške banke zveznih rezerv (Federal Reserve bank of New York).

Skrivna združenja

vir: misteriji.net

Share:

Author: marcus

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.