Kaj se je zgodilo v Ameriki in Pearl Harbour

Večina Američanov se ni hotela vpletati v še eno vojno, a Iluminati so menili drugače. 32. predsednik Združenih držav, prikriti Žid FRANKLIN DELANO ROOSEVELT, potomec slavne špansko-židovske družine Delano in nemško-židovske družine Rosenfeld, je bil Veliki mojster prostozidarstva, član CFR in Odbora tristotih. Eden njegovih bližnjih zaveznikov je bil BERNARD BARUCH in najmanj osem let je bil tesno povezan s HIŠO COLONEL. Vidimo, da so Iluminati s tem že imeli svojega moža na pravem mestu, on pa jim je v zahvalo omogočil sprejetje neustavnega zakona, ki je določal, da morajo do konca aprila 1933 državljani vse svoje zlato naložiti v banke, kdor pa tega ne bi storil, bo kaznovan z globo 10.000 ameriških dolarjev ali z 10 leti ječe. Takratna cena zlata je bila 20.67 ameriškega dolarja za unčo. Potem, ko so zbrali večino zlata, je cena zrasla na 35 dolarjev za unčo. Poznavalci so imeli svoje zlato naloženo v tujih bankah in so ga seveda pozneje prodali po višji ceni.

Ko je 26. novembra 1941 Roosevelt dal Japoncem ultimat, s katerim je zahteval, naj umaknejo vse svoje čete iz Indokine in Mandžurije, je s tem izzval vojno. To je zgodovinsko dejstvo, a dobro prikrita skrivnost. Rooseveltov ultimat so kongresu namerno prikrili, vse do napada na Pearl Harbor. Vsi so se strinjali, da Japonci niso imeli druge možnosti kot vojno. Japonci sami so storili vse, da bi se vojni izognili. Japonski ministrski predsednik, PRINC KENOYE, je večkrat prosil, če lahko pride v Washington ali Honolulu in se tam sreča z Rooseveltom, da bi skupaj našla rešitev. Pozneje se je bil celo pripravljen ukloniti zahtevam Američanov, da bi se le izognil vojni, a Roosevelt z njim ni hotel govoriti, kajti vojna z Japonsko je bila že dolgo načrtovana, prav tako kot tudi vojna z Nemčijo.

Ob istem času je Roosevelt dejal Američanom: »Medtem ko govorim vašim mamam in očetom, naj vam dam še eno zagotovilo. To sem rekel že prej, a bom ponovil še enkrat in še enkrat in še enkrat – vaši fantje ne bodo poslani v nobeno tujo vojno.«

Ob tako odkritem sleparjenju človek ostane brez besed. Ameriška vojska je s pomočjo različnih virov bila seznanjena, da bodo Japonci najprej napadli Pearl Harbor.

1. Ambasador ZDA v Tokiu, JOSEPH GREW, je v pismu z dne 27. januarja. 1941, pisal Rooseveltu, da bo v primeru vojne med Japonsko in ZDA Pearl Harbor prva tarča.
2. Avgusta kongresnik DIES Rooseveltu ni sporočil le iste informacije, temveč tudi strateški načrt napada z zemljevidom. Prisilili so ga k molku.
3. Nadalje je ameriška tajna služba leta 1941 uspela razvozlati tako diplomatske, kot tudi vojaške šifre Japoncev. Roosevelt in njegovi svetovalci so vedeli za dan, uro in cilj napada vnaprej.

AL BIELEK, eden od preživelih Filadelfijskega eksperimenta, mi je povedal, da je bil v tem času nameščen v Pearl Harborju, a teden dni pred napadom so ga – skupaj z bratom – premestili, kajti skupaj z Nikolo Teslo naj bi sodeloval pri že omenjenem Filadelfijskem eksperimentu. Takrat so jima dejali, da ju premeščajo zaradi napada, ker sta predragocena, da bi bi ju pustili umreti.

Pearl Harbour je bil obveščen le dve uri prej in je bil zato slabo pripravljen. Klavrno je podlegel. Natanko to pa je hotel Roosevelt, kajti s tem je Japonce lahko označil za »izdajalske svinje«, in ZDA so se morale maščevati.

Skrivna združenja

vir: misteriji.net

Share:

Author: marcus

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.