Roswell, Majestic 12…

Za tiste, ki še vedno ne verjamejo, da je za to, da nekdo postane predsednik ali kancler potrebno več, kot biti le dober politik, jim bo naslednji primer, upamo, odprl oči. Tiče se poznejšega predsednika ZDA, DWIGHTA D. EISEHOWERJA. Da bi si zagotovili uspeh naslednje spletke, so Iluminati potrebovali enega svojih zvestih vazalov na položaju vrhovnega poveljnika vseh zavezniških sil v Evropi. Človek, izbran za to nalogo, je bil podpolkovnik Dwigh D. Eisenhower. Njegova kariera v vojski ni le zanimiva, temveč tudi fascinantna študija o tem, kaj se lahko zgodi navadnemu vojaku, ki ima za sabo prave ljudi. Kajti tudi Eisenhower je imel za prijatelja Bernarda Barucha.

Eisenhower

Marca 1941 je postal polkovnik. Tri mesece pozneje je bil poveljnik tretje armade. Minilo so nadaljnji trije meseci in postal je general z eno zvezdico. 12. decembra istega leta so ga v Washingtonu spoznali z najvišjimi vrhovi vojnega načrtovanja. 16. februarja 1942, je napredoval v namestnika šefa Oddelka za vojne načrte. V samo dveh mesecih je postal vodja oddelka. Tri mesece pozneje mu so mu dodelili vodstvo »operacij evropskega gledališča«. Naslednji mesec je postal general-major in po še nadaljnjih šestih mesecih je postal general s petimi zvezdami. Končno je bil 24. decembra imenovan za vrhovnega poveljnika vojaških sil v Evropi.

Ko je bila nemška vojska pregnana iz Rima, so armado, ki jo je vodil general MARK CLARK zadržali v ozadju, čeprav bi prav lahko šla naprej do Jugoslavije, Dunaja, Budimpešte in Prage. Namesto tega so del njegovih vojakov poslali v Normandijo, kar jih je stalo življenja približno 100.000 ljudi in imelo drastične posledice na prihodnjo obliko vzhodne Evrope. Zakaj? Na konferenci zaveznikov v Quebecu leta 1943, so sklenili dogovor, za katerega se je še posebej zavzemal general GEORGE C. MARSHALL, imenovali so ga »Ruska pozicija«. Rečeno je bilo, da bo »ruski položaj po vojni najpomembnejši …« Možje, ki so navzven predstavljali ZDA – Roosevelt, Marshall in Eisenhower – so imeli stroge ukaze svojih predpostavljenih, kot boste videli iz naslednjega primera, naj vojno vodijo na tak način, da bo kar najbolje služila interesom Iluminatov. Zato je dobila ruska armada potreben čas, da se kar najbolj okrepi.

Vse od leta 1963 so bili motivi za atentat na Johna F. Kennedyja predmet divjih špekulacij. Dejstvo je, da je mladi predsednik hotel v zadevah strateške pomembnosti ubrati svojo pot, smer, ki je bila v močnem nasprotju z mogočnimi političnimi interesi ESTABLIŠMENTA. Ni bil dober »kolaborator« in eden od razlogov za njegov umor je bil, da je odpustil iz službe premočnega šefa CIA, ALLENA DULLESA – po polomu v Prašičjem zalivu, aprila 1961, nedolgo zatem, ko je prevzel službo.

Med pomembnejšimi vzroki so tudi dogodki po Roswellu, ko so se po ZDA vrstila številna videvanja in nekatera strmoglavljenja NLP-jev. Ko je JFK postal predsednik in so ga seznanili o NLP-jih ter drugimi tajnimi projekti, ki so vsebovali raziskave o preživelih, je hotel o tem seznaniti tudi javnost.

Kennedy se je nadalje pripravljal, da iz Vietnama odpokliče nekaj ameriških svetovalcev. Ukaz je prišel oktobra 1963. Še en trn v peti Iluminatov je bil načrt, da zaustavi vojaške aktivnosti CIA v jugovzhodni Aziji. 18. julija, 1963, je obvestil kongres, da hoče sprejeti določene ukrepe za uravnoteženje plačilnega primanjkljaja ZDA. Hotel je podpreti izvoz industrijskih izdelkov in obdavčiti račune Američanov v tujini. Kapital, naložen v tujini, naj bi bil obdavčen z do 15 odstotki. Da mednarodni bankirji tega niso hoteli, je očitno. Kot vidite, bi bil Kennedy pravi predstavnik ljudstva.

Roswell

Da spoznamo še pomembnejši razlog, pa moramo za trenutek zapustiti politično areno. Gre za PRIMER ROSWELL.

22. julija 1947, je »nezemeljski« leteči stroj strmoglavil v Roswellu, v Novi Mehiki. Bilo je dvaindevetdeset očividcev, petintrideset od njih je iz vrst vojaškega osebja, našli so štiri humanoidna bitja. Naslednje vesoljsko plovilo so našli 13. februarja 1948, blizu Azteca, v Novi Mehiki; sledilo je še eno strmoglavljenje, 25. marca, na istem področju, v Heart Canyonu. Krožnik je imel premer triintrideset metrov, izdelan je bil iz neznanih kovin, na njem pa je bilo šestnajst bitij, velikih približno 120 cm in vsi so bili mrtvi. Še ena ladja se je zrušila blizu Roswella leta 1949, eno bitje je preživelo. Oficirju zračnih sil je bilo ukazano naj ga pripelje v Los Alamos, v tistem času najbolje zavarovano ustanovo zračnih sil ZDA. Bitje je bilo opisano kot reptiloidni humanoid, z nekaterimi značilnostmi insektov. Imenovali so ga preprosto EBE (Extraterestial Biological Entity /zunajzemeljsko biološko bitje/). Dejal je, da njegova rasa obiskuje Zemljo že 25.000 let, in da je prispel iz dvojnega zvezdnega sistema, da je njihov planet zdaj zapuščen, da njihovo sonce umira, in da imajo podzemne prostore v nekaterih državah sveta. EBE je mladega polkovnika, ki je zanj skrbel, poučil o reinkarnaciji, o tem, da duša živi še po smrti. Vse to je bilo posneto in shranjeno pod imenom RUMENA KNJIGA.

V okviru projekta SIGMA so želeli priti v stik z EBE-jevo raso, a brez uspeha. Proti koncu leta 1951 je EBE resno zbolel. Ker so njegove biološke funkcije temeljile na klorofilu, so poklicali botanika dr. Guillerma Mendozo, da bi ga zdravil. EBE je ostal v Los Alamosu do 18. junija 1952, ko je zaradi »neznanih razlogov« umrl. Polkovnik, ki je zanj skrbel, naj bi ob njegovi smrti jokal. Očitno ga je vzljubil kot otroka. V okviru projekta ROBERTSON PANEL je bil ta dogodek pozneje posnet kot film E.T..

6. decembra 1950 je strmoglavil tridesetmetrski krožnik blizu Lareda, v Teksasu. Med ruševinami so našli ožgane ostanke bitja, velikega približno 130 cm, z zelo veliko glavo. Ko so objavili fotografije, je to povzročilo precejšnje vznemirjenje. 20. maja 1953, so našli še en krožnik v Kingmanu, v Arizoni, ki je meril le deset metrov. V njem so bila štiri mrtva bitja, ki so jih tako kot vse druge prepeljali v zračno bazo Wright Patterson, hangar 18. Kot radi rečejo Američani: realnost zna včasih biti precej bolj nenavadna kot domišljija!

Majestic 12

Že po prvem strmoglavljenju je bilo ustanovljenih več tajnih organizacij, ki so se ukvarjale s pojavom NLP-jev. Najpomembnejša je bila OPERATION MAJESTIC 12 (Operacija veličastnih 12), ki jo je 24. septembra 1947, ustanovil predsednik Harry Salomon Truman in pod katero so tekle vse druge operacije (MAJESTY /veličanstvo/ je šifra za predsednika). Med njenimi dvanajstimi člani so bili dr. Vannevar Bush, predsednikov znanstveni svetovalec, obrambni minister Forrestal in pozneje Nelson Rockeffeler, Allen Dulles, šef CIA in Edgar J. Hoover, šef FBI. Ostali so bili vsi pripadniki CFR. Vseh dvanajst je bilo tudi članov JASONOVE DRUŽBE oz. JASONOVIH UČENJAKOV, elite reda SKULL & BONES (Lobanja in kosti). Glavni stan skupine v Marylandu je dosegljiv le iz zraka, med poznavalci poznan kot »podeželski klub«.

Projekti VELIČASTNIH 12:

 • Projekt MAJI: Majority Agency for Joint Intelligence (Služba za skupni nadzor). MAJIC pomeni pod nadzorom Maji. Vse informacije in dezinformacije o NLP-jih in zunajzemeljskih bitjih ovrednoti Maji, skupaj z CIA, NSA, DIA in tajno službo vojne mornarice.
 • Project SIGN (znamenje); Preiskave fenomena NLP, ime je bilo pozneje spremenjeno v projekt GRUDGE (negodovanje, zamera morda zaradi številnih človeških telesnih delov, ki so jih našli v dveh plovilih).
 • Projekt BLUE BOOK (Modra knjiga): obnovitev strmoglavljenih plovil in skupaj z ROBERTSON PANEL (Robertsonova skupina) – dezinformiranje javnosti.
 • Projekt SIGMA: komunikacija z EBE-jevo raso.
 • Projekt SNOWBIRD (ščinkavec); tehnologija zunajzemeljskih letečih predmetov in poskusi letenja z njimi.
 • Projekt AQUARIUS (vodnar): splošni projekt za koordinacijo raziskav in programa za navezavo stika z nezemeljskimi bitji.
 • Projekt GARNET (mineral granat): preiskava vpliva nezemeljskih bitij na človeško evolucijo.
 • Projekt POUNCE (spust): odgovoren za ovrednotenje strmoglavljenih plovil in biološko analizo potnikov.
 • Project REDLIGHT (rdeča luč); organizira testne polete zaseženih plovil ali plovil, ki jih dobijo na razpolago od nezemeljskih bitij. Trenutno se ta projekt odvija na PODROČJU 51 (Area 51), GROOM LAKE, v Nevadi.
 • Projekt LUNA: šifra za baze nezemeljskih bitij na luni, ki so jih opazovali in posneli Apollovi astronavti. Vršijo se izkopavanja, tam so nastanjene tudi velike matične ladje v obliki cigar.
 • DELTA FORCES (enote delta): enote, izurjene posebej za te projekte.

William Cooper je trdil, da je bila CIA ustanovljena prav za opazovanje nezemeljskih bitij. Prav tako naj bi bila elitna mednarodna tajna skupina Bildebergerjev ustanovljena z istim namenom. Z Bilderbergerji se bomo ukvarjali zgolj v političnem kontekstu. Na tem mestu bi se lahko vprašali, kaj nezemeljska bitja želijo od nas? Zakaj ne navežejo stikov z voditelji in predsedniki držav? Saj so! In ne le določeno skupino med njimi!

Eisenhower

Že George Washington in Abraham Lincoln sta trdila, da sta imela stike z nezemeljskimi bitji. Predsednik Roosevelt naj bi imel srečanje s posadko letečega krožnika med križarjenjem z ladjo Pennsylvanija po Pacifiku, leta 1934, ki naj bi ga pripravil Nikola Tesla. 4. julija 1945, naj bi predsednik Truman imel osebno srečanje. Konkreten dokaz o srečanju pa obstaja v zvezi s predsednikom EISENHOWERJEM. Michael Hesemann piše (v UFOs – Die Kontakte): »Iz poročil oseb, ki so imele stik, izvemo, da so od njihovega množičnega pojavljanja nad Washingtonom poleti 1952, nezemeljska bitja stopila v stik z vlado ZDA … Nekatere osebe, kot George van Tassel, so bile zadolžene za to, da odpošljejo posebna poročila predsedniku. V tistem času – po volitvah jeseni 1952 – je bil od januarja 1953 dalje to general Dwight D. Eisenhower. Eisenhower je že med svojim službovanjem slišal za strmoglavljenja v Roswellu, Aztecu in Laredu. Po njegovi izvolitvi, 18. novembra 1952, je prejel od svojega predhodnika Trumana poročilo odbora »Majestic 12«, ki je bil zadolžen za preiskovanje odkritih razbitin NLP-jev. Odbor je predsedniku priporočil strogo tajnost zaradi razlogov ‘državne varnosti” … Mesto, kjer naj bi se Eisenhower srečal, je bila baza zračnih sil Edward (MUROC), v Kaliforniji. To je bilo področje videnj NLP-jev.

 • 8. julij 1947: poročilo o štirih različnih videnjih neznanih predmetov v obliki krožnika nad MUROC AFB in skrivnim testnim področjem Rogers Dry Lake.
 • 31. avgust 1948: velik objekt z repom modrih plamen, daljšim od kilometra, je preletel MUROC na višini 17.000 metrov.
 • 14. junij 1950: transportni pilot vojne mornarice in več civilnih pilotov so opazili matično ladjo v obliki cigare. 40 km vzhodno od MUROCa.
 • 10. avgust 1950: poročnik Robert C. Wykoff, zdravnik v vojni mornarici, je s teleskopom opazil velik objekt v obliki krožnika, kako manevrira v bližini Edwardsa.
 • 30. september 1952: letalski fotograf Dick Beemer je skupaj z dvema drugima pričama opazil dva kroglasta, rahlo sploščena objekta, ki sta manevrirala nad Edwardsom.«

20. februarja 1954 je napočil pravi trenutek. Dogodek so potrdili mnogi filmi in priče, med njimi Geralt Light iz mogočne medijske skupine CBS, grof Clancertyja, član zgornjega doma parlamenta, nekdanji uslužbenec tajne službe William Cooper, Paul Salomon iz zračnih sil in mnogi drugi, ki so bili v tistem času nameščeni na Edwardu/MUROC-u.

Skrivna združenja

vir: misteriji.net

Share:

Author: marcus

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.