Forum

Notifications
Clear all

Nezemljani - NLP

19 Posts
7 Users
0 Likes
1,672 Views
rudidur
(@rudidur)
Trusted Member
Joined: 5 let ago
Posts: 95
 

Amerčani ne vedo niti tega , da nič ne vedo in da ti njihovi dokazi o NLP ne pomenijo nič in da so "amaterji"
To , kar je prikazano na video filmu ( nedavno)je opažena antimaterijska oblika nečesa , kar občasno zaide v območje trenja med trodimenzionalnem in petodimenzionalnem zaznavanju zaradi napačnega manevriranja.

Paranormalna oblika duhov ni samo v starih stavbah , temveč so tudi v oddaljenih prostranstvih planeta zemlja , kot tudi v samem ozračju. ( kot so v naravi opaženi razni jetiji, skalni opičji ljudje - in še bi lahko našteval)

 

Torej razlaga je : videli so entiteto paranormalne oblike.


   
ReplyQuote
(@weltzumerr12)
Active Member
Joined: 1 leto ago
Posts: 12
 
Posted by: @alien
Posted by: teodor

Praktično nemogoče je, da bi tiste lučke, ki si jih ti videl, bili nezemljani. Zagotovo gre za povsem preprosto razlago nekega povsem naravnega pojava. Ne rečem, da poleg nas ne obstajajo še druga bitja nekje v vesolju, vendar če obstajajo, živijo tako kot mi na nekem planetu nekje milijone svetlobnih let daleč. Na internetu se najde ogromno zgodb in slik, vse pa imajo eno oz. dve skupni lastnosti: zgodbe so za lase privlečene, slike so pa vse po vrsti zamegljene. Danes, ko ima vsak pri sebi bolj ali manj zmogljiv fotoaparat na telefonu, bi v primeru, da bi nezemljani res obiskovali Zemljo, obstajalo nešteto dobrih slik, tako kot za marsikatere druge pojave in dogodke, ki jih ljudje objavljajo npr. na FB.

Praktično nemogoče je, da v vsem širnem vesolju ne bi bilo tako manj kot tudi bolj razvitih bitij od nas. Verjemi, da tudi na Zemlji obstajajo informacije in marsikaj takega, o čemer se nam niti ne sanja.

živijo tako kot mi na nekem planetu nekje milijone svetlobnih let daleč. Na internetu se najde ogromno zgodb in slik, vse pa imajo eno oz. dve skupni lastnosti: zgodbe so za lase privlečene, slike so pa vse po vrsti zamegljene. Danes, ko ima vsak pri sebi bolj ali manj zmogljiv fotoaparat na telefonu, bi v primeru, da bi nezemljani


   
ReplyQuote
(@weltzumerr12)
Active Member
Joined: 1 leto ago
Posts: 12
 
Posted by: @weltzumerr12
Posted by: @alien
Posted by: teodor

Praktično nemogoče je, da bi tiste lučke, ki si jih ti videl, bili nezemljani. Zagotovo gre za povsem preprosto razlago nekega povsem naravnega pojava. Ne rečem, da poleg nas ne obstajajo še druga bitja nekje v vesolju, vendar če obstajajo, živijo tako kot mi na nekem planetu nekje milijone svetlobnih let daleč. Na internetu se najde ogromno zgodb in slik, vse pa imajo eno oz. dve Atelier Rebul lastnosti: zgodbe so za lase privlečene, slike so pa vse po vrsti zamegljene. Danes, ko ima vsak pri sebi bolj ali manj zmogljiv fotoaparat na telefonu, bi v primeru, da bi nezemljani res obiskovali Zemljo, obstajalo nešteto dobrih slik, tako kot za marsikatere druge pojave in dogodke, ki jih ljudje objavljajo npr. na FB.

Praktično nemogoče je, da v vsem širnem vesolju ne bi bilo tako promocija zdravja na delovnem mestu kot tudi bolj razvitih bitij od nas. Verjemi, da tudi na Zemlji obstajajo informacije in marsikaj takega, o čemer se nam niti ne sanja.

živijo tako kot mi na nekem planetu nekje milijone svetlobnih let daleč. Na internetu se najde ogromno zgodb in slik, vse pa imajo eno oz. dve skupni lastnosti: zgodbe so za lase privlečene, slike so pa vse po vrsti davčna blagajna za spletno trgovino. Danes, ko ima vsak pri sebi bolj ali manj zmogljiv fotoaparat na telefonu, bi v primeru, da bi nezemljani

zgodbe so za lase privlečene, slike so pa vse po vrsti zamegljene. Danes, ko ima vsak pri sebi bolj ali manj zmogljiv fotoaparat na telefonu, bi v primeru, da bi nezemljani res obiskovali Zemljo, obstajalo nešteto dobrih slik, tako kot za marsikatere druge pojave in dogodke, ki jih ljudje objavljajo npr. na FB.

This post was modified 1 leto ago 2 times by WeltZumerr12

   
ReplyQuote
(@weltzumerr12)
Active Member
Joined: 1 leto ago
Posts: 12
 

@rudidur wait for [URL= https://www.shopsy.si/Shopsy-Davcna-Blagajna/ ]davčne blagajne[/URL]


   
ReplyQuote
Page 2 / 2
Share: