Misteriji.eu

Že vsaj deset let je minilo, odkar se je na spletu pojavila spletna stran in forum Misteriji in Paranormalno – MIP na naslovu misteriji.net. Na forumu je bilo vsakodnevno veliko ljubiteljev znanstvene fantastike, teorij zarot, paranormalnih pojavov, objavljenih pa je bilo tudi precej izjemnih člankov, ki so bili še kako zanimivi za branje.

Vsakodnevno so potekale razprave na forumu, bilo je veliko blogov in člankov, vsakdo je lahko izrazil svoje misli, ideje in prepričanja. Čar skupnosti je bil predvsem v tem, da so bili dobrodošli vsi, tako ljubitelji vsega paranormalnega, teorij zarot, vesoljcev kot tudi tisti, ki v vse to ne verjamejo.

Žal je stran Misteriji.net ugasnila, razlogov za to pa ne poznamo. Vsi, ki smo dnevno spremljali dogajanje na forumu, spletno stran Misteriji.net pogrešamo, zato smo ustvarili novo na pričujočem naslovu Misteriji.eu. Upamo, da bo tudi ta tako obiskana, kot je bila Misteriji.net in da bo naša skupnost rasla iz dneva v dan. Za objavljanje na forumu se lahko registrirate tukaj.

Kljub ukinitvi foruma Misteriji.net, se je nekaj člankov ohranilo in so oz. še bodo objavljeni tudi tu, na Misteriji.eu s pripisom vira (Misteriji.net).

Upamo, da se bodo našli vsi ali vsaj večina nekdanjih članov foruma Misteriji.net in da bomo skupaj nadaljevali delo na novem forumu Misteriji.eu.

Share:

Author: marcus

3 thoughts on “Misteriji.eu

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.